diumenge, 23 de març del 2008

Comencem

Tot i haver començat la recerca d'informació i algunes petites parts del treball, fins avui no he tingut el moment perfecta per escriure quatre línies en aquest blog!


Espero que aquí es reflecteixi una mostra de treball constant així com anècdotes que vagin sorgint, per tal que a la hora de concloure i valorar el treball sigui menys fred i més fàcil.

El treball de recerca, que entregaré sobre l'octubre d'aquest any, tracta sobre les barreres arquitectòniques a la ciutat de Lloret de Mar, i com aquestes i altres dificultats, afecten a les persones de mobilitat reduïda.
He triat aquest tema per devant d'altres de caràcter tecnològic o econòmic, perquè tot i que aquests m'agraden, prefereixo perdre el temps, com diuen alguns ingenus, apostant per la resolució de problemes entre les relacions humanes. De fet en un futur m'agradaria treballar en aquest camp i crec que el treball de recerca és una molt bona oportunitat per anar “practicant”.
Des de un bon principi he tingut un recolzament per part de l'administració, professors i amics que espero agrair amb un bon treball. Avera com avança tot, de moment aposto fort.


1 comentari:

kitjauma ha dit...

Roda fort!

S'ens dubte és un projecte molt interessant!

Ànims i força (per empenyer ;D)!