diumenge, 3 d’agost del 2008

Mooolta feina!

Amb un mapa, un metre, tres colors i una petita "xuleta" amb la normativa d'accessibilitat, començant els meus dies d'agost. Per motius personals de dilluns a divendres estaré a casa la meva avia, a Malgrat de Mar. I com estic una mica boja i potser, només potser perquè aquest treball m'apassiona aniré amb bicicleta de Malgrat a Lloret per recorre els carrers i veure fins a quin punt estan adaptats o no. Us presento:
- Amb el color verd: aquells carrers on la normativa es compleix i l'accessibilitat es bona! (iuhu!)
- Amb el color taronja: aquells carrers amb una accessibilitat practicable (que poc m'agrada aquest terme mig) on es necessària l'ajuda d'algú altre. Aquí només van les pendents, perquè de fet la terra tampoc té la culpa però els carrers que es poden arreclar : ni de conya!
- I amb el color vermell: els estimats carrers on la cosa no funciona gens bé. També els punts negres, com jo dic, passos de vianants, cantonades fetes pols i potser alguna bestialitat que vagi trobant.

Realment espero que aquest viatges que faré es vegin recompensat quan acabi el treball perquè sinó..
sinó em tindre que quedar amb el que m'aporta dia a dia, qué no es poc! :)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia em comentava el meu jefe com a Sant Iscle, on ell viu, els carrers més nous (fruits de l'última febre de la construcció) el tema accessibilitat per a gent amb discapacitats és "genial" i de com després de comentar-ho al Sr. Alcalde aquest va fer un "si? buenu..."

Barbaritats del pal rampes que només accedir hi ha plantat un fanal, voreres estretes on fins i tot una persona a peu s'hi ha de baixar doncs han plantat pals de la llum al bell mig, tot això quan tenen algun que altre carrer dels "de sempre" que els hi manca encara vorera i asfaltat.

Total! Que es pasen els plans d'actuació urbanística signats i les lleis mínimes que han de contemplar pel forro dels .......i a tot arreu, qui més qui menys en la mesura que sigui.


Ánims i....avanti!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Hola Laura
Una molt bona feina.
Voldria demanar-te si podries dir-me les mides de l’esglaó (encara que hi hagi rampa molts cops hi ha esglaó) que consideren bones per accedir a un local comercial.
Moltes gràcies